Töltés...

ÁSZF

Szolgáltató adatai

Cégnév: Devora Lime Kft.
Székhely: 1172 Budapest, Tarcsai út 7. B.
Adószám: 24980092-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-192752, vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában
Bankszámlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11717009-20200800-00000000
Szerződés nyelve: Magyar
weboldal: www.primapapirtaska.hu
Elektronikus elérhetőség: info@primapapirtaska.hu
Telefonos elérhetőség: +36-30/576-0126

A weboldal tartalmának tulajdonjoga

A weboldal teljes tartalma (szövegek, grafikák, letölthető anyagok, cikkek, fotók, stb.) szerzői jogvédelem alatt áll az 1999. évi LXXVI. törvény alapján a Devora Lime Kft. kizárólagos tulajdonát képezi.

A weboldal tartalmának (hírlevelek, cikkek, szövegezés, letölthető anyagok) engedély nélküli másolása, átdolgozása, más weboldalakon való megjelenítése tilos.

Írásbeli engedély, vagy forrás megjelölés nélküli átdolgozott, vagy másolt tartalom használatának díja nettó 40.000 Ft/tartalmi elem/nap, melyről számlát küldünk a jogsértést elkövető weboldal üzemeltetőjének.

A tartalom csak a Devora Lime Kft. írásos engedélyével és a forrás (www.primapapirtaska.hu) megjelölésével használható fel.

A www.primapapirtaska.hu weboldal megnyitásával a Felhasználó a Devora Lime Kft. általános szerződési feltételeit elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A www.primapapirtaska.hu weboldal egyedi papírtáskák gyártásával, valamint azok viszonteladásával foglalkozik.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 15 óráig. Amennyiben a megrendelés munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja a megrendelést, tájékoztatást nyújt a szállítás várható időpontjáról.

A standard gyártási idő 12-14 munkanap, ennél rövidebb vagy hosszabb átfutási idő esetén minden esetben tájékoztatjuk megrendelőinket.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Visszautasított vagy részben teljesített megrendelés esetén, az előre kiegyenlített vételárat, vagy annak megfelelő részét a vevőnek visszautaljuk.

Fizetési módok

- 50% előleg a gyártás megkezdése előtt, a fennmaradó rész kiegyenlítése szállítást követően 3 napos átutalással (egyedi megállapodás esetén átutalással, 3 napos fizetési határidővel)

- Teljes összeg előre utalása a gyártás megkezdésekor
Megrendelésed végösszegét díjbekérő alapján előre utalással egyenlítheted ki.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Első megrendelés alkalmával minden esetben a végösszeg 50%-át előre utalással kérjük kiegyenlíteni.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.
Kedvezményezett számlaszáma: 11717009-20200800-00000000
Kedvezményezett neve: Devora Lime Kft.

A Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy fizet minden szolgáltatásért, amelyet a Szolgáltató nyújt, illetve a Megrendelés elküldésével (e-mail) fizetési kötelezettsége keletkezik.

Minőségi garancia

A Szolgáltató garanciát vállal az írásban megrendelt termékek hibátlan és hiánytalan szállítására. Amennyiben a termék nem a megrendelésben megadott tartalommal vagy kivitelben készült, a Szolgáltató saját költségén újragyártja azt. Az újragyártásból adódó plusz szállítási díjakat a Szolgáltató magára vállalja. Nem érvényesíthető garanciális igény a vásárló monitorán megjelenített színektől való eltérés miatt, a vásárló által tévesen megadott adatok és helyesírási hibák miatt, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károsodás miatt. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, azonban mivel a termék, illetve Szolgáltatás minden esetben a Megrendelő egyedi igényeihez szabva kerül előállításra, teljesítésre és az más részére nem értékesíthető, a Megrendelőt nem illeti meg a termék vásárlásától való elállási jog (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §).

Reklamációk kezelése

Amennyiben a megrendelt termékkel kapcsolatban bármilyen észrevétellel, reklamációval élnél, azt megteheted a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

Felelősségvállalás

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a nyomatokon szereplő adatok, illetve információk valódiságáért, azért minden esetben a Megrendelőt terheli a felelősség. A Megrendelő az általa megrendelt munka tartalmáért, szerzői jogaiért, kiadói jogaiért és egyéb jogok sértetlenségéért stb. kizárólagos felelősséget vállal.

A Szolgáltatónak joga van az elkészült terméket mintaként felhasználni, azt referenciaként bemutatni, továbbá a megrendelt termékről szóló- jó benyomást keltő -ügyfél véleményeket azt weboldalán feltüntetni. Bárminemű, a Megrendelő felé fennálló (pl. késedelemből, hibás teljesítésből eredő) kártérítési igény (annak jogossága esetén) az árajánlat/számla összegét nem haladhatja meg, a Megrendelő semmilyen jogcímen nem kérhet ellentételezést.

Adatkezelés

A Devora Lime Kft. - a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

Személyes adataid eljuttatásával egyidejűleg hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy azokat a Devora Lime Kft.. nyilvántartsa és kezelje.

A megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatjuk fel:

  • megrendelések teljesítése
  • reklamációk kezelése
  • tájékoztatás akcióinkról, új termékekeinkről
  • nyereményjátékok bonyolítása
  • hírlevél küldése

Szolgáltatásunk igénybevétele során a Devora Lime Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben, amennyiben az a Devora Lime Kft. alvállalkozója. (Pl: futárszolgálat a megrendelés kézbesítéséhez, nyomda).

Minden kiküldött elektronikus levelünk (akció-, blog értesítő, nyereményjáték felhívás, stb.) alján lehetőséged van leiratkozni e-mail listánkról a megadott linkre való kattintással. Adataid törlését, módosítását bármikor kérheted írásban is az info@primapapirtaska.hu e-mail címen.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért.

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek a weboldal használatából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, rendszerhibából keletkeznek.

A Devora Lime Kft. fenntartja magának a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa.