Töltés...

OLVASD EL A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEKET!

HASZNOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
Mi a minimális rendelési mennyiség?
Nyomtatás nélküli papírtáskát is rendelhetek?
Igen, előregyártott papírtáskát emblémázás nélkül is vásárolhatsz. A minimális rendelési mennyiség 100 db.
Közvetítő vagyok, anonim küldést vállaltok?
Igen, természetesen van lehetőség anonim kiküldésre is. Ebben az esetben a csomagban semmilyen jelzés/címke nem fog utalni cégünkre.
Kell előleget fizetnem? Milyen fizetési módok vannak?
Első megrendelés alkalmával 100% előleget kérünk, a gyártást csak ezt követően tudjuk elkezdeni. Amennyiben visszatérő vásárlónk vagy, úgy egyedi megállapodás alapján akár 8 napos átutalásra is van lehetőség. Rendelésed összegét egyelőre utalással vagy bankszámlára történő befizetéssel tudod kiegyenlíteni.
Megfelelő a grafika?
A grafikát minden esetben ellenőrizzük gyártás előtt, amennyiben nem megfelelő, természetesen jelezzük.
Milyen grafika nyomtatható?
Egyedi gyártású, exkluzív táskák esetén a táskára bármilyen nyomat kerülhet, akár fotó is. Ezeket ofszet nyomdagéppel nyomtatjuk. Előregyártott táskákat szitanyomással emblémázzuk maximum 3 direktszínig. Ebben az esetben a grafika nem lehet raszteres/színátmenetes.
Milyen formátumban küldjem el a logót?
A grafikára vektorgrafikus formátumban van szükségünk (.eps, .ai, .cdr vagy az ezekből készített .pdf)
Milyen méretek vannak?
Előregyártott táskákink számos standard méretben elérhetők. A méreteket ide kattintva tudod megtekinteni. Egyedi gyártású táskák esetén számos méret áll rendelkézésre. Elegendő, ha megadod, hogy kb. milyen méretű táskára van szükséged vagy milyen méretű/típusú termék kerülne bele, ezt követően kiválasztjuk számodra a leggazdaságosabban gyártható méretet.
Mennyibe kerül?
Az árak függnek a rendelt mennyiségtől, illetve a nyomtatandó színek számától. Egyedi gyártású táskára személyre szabott ajánlatot adunk, míg előlregyártott táskáink árait a weboldalon is megtekintheted.
Van raktáron?
Előregyártott gazdaságos táskáink szinte mindig elérhetők raktárról, de bizonyos időszakokban (pl. ünnepek előtt) előfordulhat, hogy elfogy a raktárkészlet. Erről minden esetben e-mailben tájékoztatunk.
Milyen színekben kapható?
A táskák nagy része fehér alapszínű, erre kerül az általad küldött grafika, de néhány típus más színben is elérhető. Színes táskáinkat ide kattintva tudod megtekinteni.
A grafika előkészítésében is tudtok segíteni?
Természetesen igen. Amennyiben nem rendelkezel grafikával, írd meg nekünk elképzelésedet, grafikusaink pedig elkészítik a nyomdai állományt. A grafikai előkészítésre minden esetben egyedi ajánlatot adunk.
Személyesen átvehetem?
Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség, de a megrendelt termékeket nagyon kedvező áron tudjuk házhoz szállítani az ország egész területén.
Telefonon is rendelhetek?
Telefonon sajnos nem tudjuk fogadni a megrendeléseket, de nagyon szívesen segítünk, ha bármiben elakadsz.
Gyártási idő
Egyedi táskák esetén a gyártási idő függ a nyomat típusától (nagy felületű flekk nyomás esetén a száradási idő meghosszabbíthatja az átfutási időt), de kb. 10-15 munkanap. Előegyártott táskák esetén a standard gyártási idő kb. 5-8 munkanap, mely nagyban függ az aktuális kapacitástól.
Hogyan rendelhetek?
rendelésedet e-mailben küldheted el az ajánlati számra hivatkozva, de eljuttathatod az oldalon található chat ablakon keresztül is. Rendelésedről minden esetben visszaigazolást küldünk.
SOS gyártás
Amennyiben nagyon közel a határidő és SOS gyártásra van szükséged, kérjük jelöld meg, hogy legkésőbb mikor szeretnéd átvenni az elkészült terméket, mi ezt követően mindent elkövetünk, hogy az általad megjelölt határidőre nálad legyenek a termékek. Az SOS gyártásnak 20%-os felára van.